South East Asia, poging 2
Door: Evelien
Blijf op de hoogte en volg Evelien
01 December 2010 | Nederland, Amersfoort
Terwijl buiten de sneeuw valt en de temperatuur een gemiddelde bereikt van -10, zit ik met mijn hoofd alweer in de tropische temperaturen van Azie.
Na alle aswolkperikelen van afgelopen april, ben ik er nu weer helemaal klaar voor!
Afgelopen week heb mijn reisplannen weer uit de vriezer gehaald en is het gelukt om voor een redelijk prijs een rechtstreekse vlucht naar Bangkok te boeken. Op 9 februari land ik dan hopelijk voor de tweede keer in het land van de glimlach, om een nieuw avontuur tegemoet te gaan.
Terwijl menig ouder slapeloze nachten zal hebben van de gedachte dat hun dochter helemaal alleen door Azie zwerft, moet ik zeggen dat het stressniveau in Hoevelaken nog tot een minimum is beperkt. "No worries....." Als je maar wel zorgt dat je goed bereikbaar bent, niet alleen in het donker over straat gaat en geen snoep aan zult nemen van vreemde mannen ;-)
Ik zal m'n best doen :D Gelukkig heb ik nog ruim 2 maanden om alles voor te bereiden (voor zover dat nodig is als je gaat backpacken....). Het voordeel is dat ik alle broodnodige backpackboodschappen al in huis had, dus ik hoef enkel nog uit te zoeken waar ik precies heen wil en wat ik ga doen.......goh wat een straf ;-)
Laat het buiten nog maar lekker sneeuwen......ik zit met mijn hoofd alweer op een mooie eiland met een prachtig uitzicht over de zee.....
01 December 2010 - 10:21
Nathalie:
Evelien gaat het avontuur weer tegemoet! Fijn dat het alsnog door kan gaan, zij het wat later dan gepland.
Ik wens je wederom weer veel succes en lees met plezier je verhalen.
Liefs -
05 December 2010 - 09:30
Geux:
gaaf hoor! heel veel plezier en leer de mensen daar ook Galgje ;)