Korte update - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Evelien Ruijtenberg - WaarBenJij.nu Korte update - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Evelien Ruijtenberg - WaarBenJij.nu

Korte update

Door: Evelien

Blijf op de hoogte en volg Evelien

28 Februari 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur

Lang leve de wifi op je mobiel, zo kan ik vanuit de jungle laten weten dat ik nog leef. Ondanks de slang die we vanmorgen in ons longhouse aantroffen..... Dat was wel even heftig wakker worden. Maarja dat hoort nou eenmaal bij de jungle, dus ik zal er maar aan moeten wennen. Na de cameron highlands ben ik via kuala lumpur en melaka uiteindelijk in borneo aangekomen. Ik zit midden in de jungle en ga vandaag op tour met een overnachting. Even complete radio stilte dus. Ik hoop woensdag naar sandakan te gaan en zal proberen om daar op internet weer een uitgebreid verlag te plaatsen van de afgelopen week. Nog even geduld dus. Liefs van lien

• 28 Februari 2011 - 07:39

Opa Leen:

Bedankt voor je verslag,al was het kort altijd leuk om wat te horen,veel plezier en een knuffel van opa.

• 28 Februari 2011 - 09:12

Oma Gré:

hoera , blij met je - levensteken -
    veel plezier en ook van mij een knuffel .